Note     Girl    

midi-song.com
Keyboard

   
Log In E-mail

Password


29. 11. 2021, 00:16

FOTOFOTOFOTOFOTOFOTOFOTOFOTOFOTOFOTOFOTOFOTOFOTO

Visits from 25.8.2017:
TOPlist



  Authors list

Záviš ze Znojma

FOTO

Find records: 6
 Title NameAuthorsFileDate
1. AndělaZáviš ze Znojma     07.04.2004
     
2. ChcánkyZáviš ze Znojma     07.04.2004
     
3. JoskaZáviš ze Znojma     07.04.2004
     
4. Kokot starýZáviš ze Znojma     07.04.2004
     
5. Pan KlampernaZáviš ze Znojma     07.04.2004
     
6. RorýsekZáviš ze Znojma     07.04.2004
     


Císař moravského porno-folku. Svoji poesii doprovází na akus-tickou kytaru a sám o sobě tvrdí že když hraje, na stavu nezáleží. Závišův osobitý projev puritány pobuřuje, nás ostatní baví a rozesmívá.

Bibliografie:
1999 Oběšený Petr
2001 Konec zhuntovaného kavalíra
2003 Záviš, pacient šafáře

Diskografie:
1998 Určeno pro uši rabijáků
2000 Slunce v duši
2001 Záviš, syn vojáka
2002 Sejdeme se na věčnosti


  INFO
Archive of server: 
Total lyrics33872
Total midi files79028
Total karaoke56127
Total XG files31358
Total authors8310
 
  Procedure:
1. Registration user  
2. Pay Kredit ($ or €)  
3. Download file